kerstpakket

honderden soorten thema kerstpakketten, hierdoor is er altijd wat leuks voor jou. Wist jij al dat er tegenwoordig honderden soorten thema kerstpakketten bestaan. Deze verschillen allen met het soort inhoud. Zo zijn er eten pakketten in allerlei soorten landenthema’s, er zijn verschillende soorten wellness pakketten, er zijn unieke drankpakketten en er zijn pakketten met leuke accessoires en toegevoegde decoratie stukken voor in huis. Hierdoor is er zoveel keuze dat het voor jouw baas lastig is om te kiezen wat nou leuk is voor het bedrijf. Maar dit betekend ook dat jij nooit kan zien aankomen wat jij krijgen zal. Hierdoor is het natuurlijk wel gezellig spannend wat jou dit jaar te wachten staat met de kerstperiode. 

kerstpakket

Niet voor iedereen perfect

Omdat de keuze zo groot is zal iedereen een voorkeur hebben voor iets, maar ook zal iedereen bij een bepaald kerstpakket denken “jeetje, wat is dit een treurig pakket”. Het is dan ook handig om niet uit te gaan van de meest spectaculaire opties, maar ga gewoon uit van een gemiddeld pakket, de kans bestaat dan altijd dat het iets fantastisch is!

Of het nu uiteindelijk iets wordt wat jij echt totaal niet fantastisch vind is dan gewoon jammer natuurlijk. Maar, je kan niet zeggen dat jouw baas niet gezocht heeft naar iets unieks of bijzonders. Het is dan dus iets wat minder nuttig zal zijn voor jou, maar voor een collega is het misschien perfect. 

Blijf dan gewoon helder en bedenk je dat jij volgend jaar misschien meer geluk hebt, en dat je baas z’n best gedaan heeft voor iets bijzonders. Ga dan ook zeker niet klagen, maar bedank hem desalniettemin gewoon voor het gezellige en mooie jaar. En bedank hem natuurlijk ook voor het leuke kerstpakket!