badkamer plafond

Wil jij een mooi badkamer plafond hebben, dan moet je eens op de website van Heering gaan kijken. Hier zie je veel mogelijkheden van bekende merken om jouw huis mooi op te knappen. Wij waren van plan om de doucheruimte aan te gaan pakken en daarom zijn wij op deze website terecht gekomen.

Florence plafondsystemen biedt voor ons de perfecte oplossing. Vooral omdat wij met inbouw spotjes wilden gaan werken en als het kan een radio in gaan bouwen. Voordeel is dat je door dit systeem de draden hier mooi achter kan wegwerken. badkamer plafond

Zeer mooie, onderhoudsarme, badkamer plafond met spotjes gemaakt

Eindelijk hebben wij een mooie doucheruimte gekregen. Deze wil ik wel aan iedereen laten zien, dat was vroeger wel anders. Toen schaamde ik mij als er iemand bleef logeren of er een monteur in deze ruimte aanwezig moest zijn. Nu hebben wij geen vieze, verschimmelde schrootjes tegen de muren hangen. Deze hebben nu allemaal plaats gemaakt, voor zeer mooie, onderhoudsarm materiaal.

Zelfs ons badkamer plafond ziet er stralend uit met de inbouw spotjes en de speaker van de radio. Het resultaat is zo mooi geworden, dat ik met plezier in bad ga, of onder de douche spring. Heering bedankt!!