Ik heb een autobedrijf in Limburg. Er werken bij mij zeven mensen op kantoor die per dag veel mails versturen. Naar klanten en leveranciers. Ook zitten hier veel bestanden bij. Bijvoorbeeld ook fotomateriaal en filmpjes die we op onze site zetten. Om tegenwoordig de boel goed te beveiligen wilde ik een professionele partner hebben die mij begrijpt. Die begrijpt wat voor handel wij doen en wat wij daar voor nodig hebben aan beveiliging met een beveiligde e mail sturen outlook. Smartlockr voelt dat heel goed aan wat klanten nodig hebben. Ik wilde dat het zo geruisloos mogelijk werd geregeld en dat ze op kantoor gewoon door konden werken. Dat hebben ze allemaal prima geregeld. Nu zijn we over en mijn gemoedsrust is er flink door verbeterd. Je weet het nooit met die cybercriminelen. Ze breken gewoon in en trekken je leeg. Daar had ik echt geen zin in. En dat gaat nu niet meer gebeuren.

Simpel en snel

Het ging eigenlijk heel simpel en snel met Smartlockr. Duidelijke offerte, duidelijke afspraken en geen naheffingen. Daar hou ik van. Zo werken wij hier ook. Duidelijkheid. Echt heel blij met deze beveiliging van mijn e mail via outlook. Top geregeld.