Cetelem is een gerespecteerde en betrouwbare kredietverstrekker waar je tegen goede voorwaarden persoonlijk krediet kunt aanvragen. Het bedrijf beschikt over 350 specialisten die elke aanvraag voor krediet afhandelen. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat er bij elke aanvraag rekening wordt gehouden met de persoonlijke omstandigheden van de aanvrager. De voorwaarden van Cetelem zijn dus erg gunstig en bovendien krijg je een lening die past bij jou.

Het aanvragen van een persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is voor veel mensen een goede uitkomst. Het is geschikt voor als je snel geld nodig hebt voor een aankoop. Tegenwoordig beschikken veel mensen over een goed inkomen met een vast contract. Bovendien zijn er vaak meerdere inkomens per huishouden. Hierdoor is er maandelijks een behoorlijk bedrag te besteden. Vaak wil je snel gebruik maken van je nieuwe financiële mogelijkheden, door bijvoorbeeld je huis opnieuw in te richten of moderne apparaten aan te schaffen. Een persoonlijke lening is in zo’n geval een ideale oplossing. Je kunt erg snel beschikken over het geld en je bent volledig vrij in waar je het aan gaat besteden. Let er wel op dat je niet een te groot bedrag van je maandelijks inkomen kwijt bent aan het afbetalen van kredieten. Het is in veel gevallen een goed idee om elke maand in ieder geval een kleine financiële buffer te hebben. Hiermee kun je financiële tegenvallers opvangen. Bijvoorbeeld als de koelkast opeens kapot gaat of in het geval van medische kosten. Als je hier helemaal geen rekening mee houdt dan moet je opnieuw een krediet aanvragen waardoor je maandelijks nog minder geld overhoudt.

 

Een persoonlijke lening afsluiten bij Cetelem

Als je ervoor kiest om een persoonlijk krediet af te sluiten dan is Cetelem een erg gunstige verstrekker. Je kunt hier al vanaf 2.500 euro lenen en het maximum bedrag bedraagt 75.000 euro. Het totale bedrag dat geleend wordt is van grote invloed op het verloop van de aflossing. Ook hierbij zijn ze gelukkig flexibel bij Cetelem. De looptijd van een lening bedraagt minimaal 1 jaar en maximaal 10 jaar. Als een aanvraag van een persoonlijk krediet wordt goedgekeurd dan kun je het geld erg snel op je rekening verwachten. Bovendien wordt het totale bedrag in één keer op je rekening gestort. Één van de voordelen van een persoonlijke lening is dat je zelf vrij kunt bepalen waar je het aan uit gaat geven. De rente die op jaarbasis betaald moet worden is natuurlijk ook een belangrijke factor van elke lening. Deze is bij Cetelem erg gunstig met een rentepercentage dat op jaarbasis tussen de 4.95 en 5,85%.

Bij Cetelem kun je ook terecht voor een creditcard

Een creditcard is voor veel mensen nog steeds de geprefereerde optie. Een dergelijke kaart kan ervoor zorgen dat je altijd een kleine financiële reserve achter de hand hebt voor onverwachte kosten. Veel mensen houden maandelijks weinig geld over omdat ze veel kwijt zijn aan vaste lasten en/of geen rekening houden met onverwachte financiële tegenvallers. Met de Cetelem Maestro® kaart heb je altijd een reserve tot je beschikking. Met deze kaart kun je kiezen voor een krediet van 1.250, 2.000, 2.500 of 3.000 euro. De rente die betaald moet worden over het krediet van een creditcard ligt standaard wel een stuk hoger dan bij een persoonlijke lening. Bij de Cetelem Maestro® kaart bedraagt deze 12,50% op jaarbasis. Je krijgt daar wel een hoop flexibiliteit voor terug. Zo kun je er bijvoorbeeld in bijna alle winkels in Europa mee betalen. Het is ook mogelijk om in deze landen geld af te nemen. Je kunt dus altijd snel en zonder tussenpersoon beschikken over het geld dat je nodig hebt. Bovendien is de Cetelem Maestro® kaart kosteloos als je deze niet gebruikt. Een ander voordeel is dat de terugbetaling heel flexibel is. Bij een persoonlijke lening moet je een van tevoren vastgesteld bedrag maandelijks overmaken om de lening af te lossen. De duur van de afbetalingsperiode is ook van tevoren afgesteld. Als je hiervan afwijkt dan lopen de kosten erg snel hoog op. Dat is heel anders bij een creditcard. Je kunt hierbij zelf bepalen hoeveel je afbetaald en hoe lang je erover doet. Als je even krap zit dan kun je de betaling tijdelijk uitstellen en in het geval van een financiële meevaller kun je het geleende bedrag snel aflossen.