Op de website van GelderGroep kunt u opzoek naar meerdere bouwbedrijven in Zutphen. Twijfelt u al wat langer om aanpassingen aan te brengen of om nieuwe dingen te laten bouwen? Dan wordt het via deze website makkelijker voor u om uw wensen in vervulling te brengen. 

Aanpak 

Bij GelderGroep speelt er een samenwerkingsverband tussen verschillende bouwbedrijven in Zutphen en rondom. Door samen en gelijk te werken kunnen deze bedrijven uw wens vervullen. Eerst wordt er gekeken of uw wensen binnen het budget past, daarna wordt er gekeken naar de wensen. Het is bij GelderGroep ook enorm belangrijk dat u weet wat uw wensen zijn. In het vervolg worden er schetsen gemaakt met een architect en kunt u nog extra dingen toevoegen of aanpassingen aanbrengen. Na deze besprekingen kunt u uw definitieve keuzes over inrichting stijl en materialen vaststellen. Aan het eind krijgt u een complete bouwofferte en kunt u met de adviseur een aannemersovereenkomst tekenen. 

Voordelen

Er wordt de tijd genomen om uw wensen goed te bekijken en te budgetteren. Wanneer het gesprek een vertrouwd gevoel bij u achter laat kunt u over naar de volgende stap. In een 1 op 1 gesprek met een architect wordt uw droomhuis gecreëerd. Onze architecten hebben een goede reputatie. Hierom kunnen wij zeggen dat we 100% foutloze opleveringen achter zullen laten. Ook houdt u een vaste contactpersoon. Die zal ervoor zorgen dat uw huis komt te staan. Ook heeft u een woningborggarantie waardoor er pas achteraf betaald wordt wanneer alles foutloos geleverd wordt.