Ben je al bekend met de vele voordelen van tafelzeil? Een tafelzeil is een super alternatief voor een tafelkleed en combineert gezelligheid met praktisch nut. Met een zeil over de tafel maak je het jezelf gemakkelijk in het schoonhouden van je huis. Met een paar vegen over de tafel na ontbijt, lunch of diner is de tafel weer klaar voor de volgende ronde. Een tafelzeil voorkomt krassen, kringen en butsen. Hierdoor gaat de tafel langer mee, wat weer goed is voor een duurzaam leven. Een tafelzeil zorgt er ook voor dat je tijdens het eten elkaar wat beter kunt verstaan. Het zeil dempt namelijk het geluid van getik en geschuif van borden en bestek. Wel zo gezellig!

Het tafelzeil voor jouw interieur

Tafelzeil is te verkrijgen in werkelijk alle soorten en kleuren met een groot scala aan motieven. Van ruit tot stip, van bloem tot fruit en ga zo maar door. Tafelzeil is er ook in diverse typen fotoprint. Met mooie ijspret foto’s, frisse aardbeien, of een leuke koffieserie kun je de sfeer omtoveren van huiselijk naar café. Kies jouw eigen stijl tafelzeil en geef zo een ander élan aan het gezamenlijke eetmoment van het gezin.

Tafelzeil kun je op maat laten maken, zodat het precies past bij de ronde, ovale of rechthoekige tafel in je huis. Erg handig. Ook erg fijn is dat er verschillende materialen in omloop zijn. De meeste soorten tafelzeil worden gemaakt van pvc, maar er is ook een variant voor wie van een wat meer natuurlijk gevoel houdt: gecoat tafellinnen, dat bestaat uit een combinatie van katoen met polyester. Leuk bij de webwinkel voor tafelzeil is dat je ook op kleur kunt zoeken. Zo vind je precies het tafelzeil in de tint die past bij jouw interieur.