Wil je dat de facturatie naar je klanten toe snel en digitaal plaatsvindt? Dan is het zeker zaak dat je daarvoor een goed programma gebruikt waarmee je facturen kunt maken die jouw klanten ook eenvoudig kunnen openen en betalen.
Facturen in jouw huisstijl

Met een systeem zoals Yoursminc kun je facturen maken zoals jij dat wilt. Ze krijgen een professionele uitstraling mee maar je wilt er uiteraard ook voor zorgen dat ze herkenbaar zijn voor je klanten. Daarom kun je er ook een totaal eigen stijl aan meegeven die bijvoorbeeld goed bij de huisstijl van jouw bedrijf past. De facturen worden digitaal naar de klanten verzonden.
Betalen met één klik

Een dergelijke factuur kan door de ontvanger betaald worden door de gegevens zelf in te voeren tijdens de betaling maar het is ook mogelijk de factuur te voorzien van een elektronische link. Als de klant deze aanklikt kan hij meteen doorgaan met betalen dus het wordt alleen nog maar makkelijker gemaakt.
Houd een goed overzicht

Naast de facturatie kun je met het programma ook de rest van je boekhouding doen en het CRM systeem regelen. Op deze manier staan alle onderdelen met elkaar in verbinding en heb je direct een goed overzicht van alle transacties die plaatsvinden. Een betaalde factuur zie je op die manier weer terug in de boekhouding zodat je in één oogopslag kunt zien of deze al dan niet betaald is.