ik wilde voor een trouwfeest een bekende artiest huren. Het moest voor de bruid en bruidegom een verassing zijn. Maar hoe ik een artiest als Guus Meeuwis of Dre Hazes moest boeken dat wist ik niet. Tot een collega van mij een hele goede tip gaf. Zij adviseerde mij om eens op de site van cas-events. te kijken. Daar had zij al eerder een coverband geboekt en was over heel de procedure van boeken en het optreden zelf zeer tevreden. Heel betrouwbaar en alle gemaakte afspraken worden keurig uitgevoerd. Dat klonk al als muziek in mijn oren en ik ben kort daarna gelijk gaan kijken. Wat een keuze in bekende artiesten en bands. Mijn keus viel toen op Frans Bauer.

Een zeer geslaagde verassing op hun trouwfeest

Na enige overleg over de datum het tijdstip en de kosten werden alle afspraak keurig op de mail gezet. Een week voor de geboekte datum werd er nog even contact opgenomen om de laatste dingen nog even door te nemen. Echt helemaal geweldig. Het optreden van Frans op het trouwfeest was voor het bruidspaar echt de kers op de taart van hun feest. Wat waren ze blij met deze muzikale verassing. Mocht ik ooit nog een keer een bekende artiest huren dan doe boek ik uiteraard weer bij dit evenementen en artiestenbureau. Een super goed ervaring en alles compleet en heel goed geregeld.