Ik besef dat ik helemaal nog niet oud ben,maar ik wilde me toch wel al wat voorbereiden op mijn oude dag. Hoe doe je dit beter dan door je testament te regelen. Hiervoor had ik natuurlijk een notaris nodig, dit kon ik niet alleen. Ik wist niet goed welke notaris te kiezen, had er immers ook nog nooit mee te maken gekregen. Daarom ging ik op het internet op zoek naar een notaris in Veldhoven. Op deze manier kwam ik bij deze notaris terecht.

Mijn ervaring met deze notaris

Ik stelde mijn vragen aan de notaris die ik had over alles wat met het testament te maken had. Deze notaris beantwoordde op een eerlijke, maar vriendelijke manier al mijn verdere vragen. De prijs die ik hiervoor betaalde, was vooral het wettelijk vooropgestelde bedrag. Het ereloon van de notaris was ook zeer betaalbaar. Ik ben zeer tevreden dat ik ondertussen het testament in orde heb gemaakt. Nu kan ik gerust verder leven en kan ik er gerust van zijn dat alles goed komt voor mijn erfgenamen! Deze notaris in Veldhoven heeft hier voor gezorgd en neemt me op deze manier heel wat werk en zorg uit handen voor later!