Zoekt u een vloer voor in de nieuwe badkamer? Ook dan zou u zeker eens de gietvloer moeten overwegen. Ook voor de badkamer is gietvloer en beton ciré een goede keus wat blijkt uit de onderstaande voordelen.

Zelf het design bepalen

Een gietvloer in de badkamer is helemaal naar wens aan te brengen, bij ons bedrijf kunt u zelfs uw eigen ontwerp aanleveren en onze vakmensen gaan direct voor u aan de slag. Een gietvloer is tegenwoordig namelijk in veel verschillende stijlen en kleuren aan te brengen.

Anti slip vloeren

Dit is wellicht het meest relevant voordeel van een gietvloer in de badkamer. Het kan natuurlijk glad worden in de badkamer en daarom is het zaak om het slipgevaar zo veel mogelijk te beperken. Een gietvloer is naadloos maar niet glad en daarom is het slipgevaar minimaal!

Ook een gietvloer in de woonkamer?

Als u ook een gietvloer in een andere ruimte laat aanbrengen dan kan het verstandig zijn om de badkamer ook gelijk mee te nemen. Als u beide ruimtes voorziet van een gietvloer dan kan dit flink schelen in de kosten. De prijs van de gietvloer daalt namelijk als het aantal vierkante meters toeneemt.

De voordelen van een gietvloer

Als u op zoek bent naar een nieuwe vloer voor uw woning of bedrijfspand dan komt u vast en zeker ook de gietvloer tegen. Dit type kunststof vloer wordt steeds vaker toegepast door de vele voordelen die in dit artikel beschreven worden.

Design voordelen

Men kiest tegenwoordig steeds vaker voor de gietvloer uit design overwegingen. Met de gietvloer kunt u namelijk zelf de stijl en de kleur bepalen. Vervolgens wordt er een ontwerp bedacht en als u akkoord gaat dan wordt de gietvloer naar wens aangebracht. Naast gietvloer kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een beton ciré vloer in diverse beton cire kleuren.

Technische voordelen

Door het gebruik van verschillende lagen en de afwerking met een coating is de gietvloer erg stevig. Mocht er toch een beschadiging optreden op de gietvloer dan kunt u deze ook altijd renoveren. Specialistische gietvloer bedrijven kunnen in een kort tijdsbestek een gietvloer renovatie uitvoeren waardoor de vloer er weer als nieuw bij ligt.

Gemak

Naast de bovengenoemde design- en technische voordelen biedt de gietvloer u ook nog een hoop gemak. Deze strakke vloeren worden naadloos afgewerkt waardoor er geen vocht binnendringt en het onderhoud een eitje is. Even snel met de Greenspeed dweil erover heen en klaar!De gietvloer kan bovendien ook gecombineerd worden met een vloerverwarming!