Windscherm

Onlangs kocht ik een windscherm bij Xterior, een bedrijf dat windschermen zelf ontwerpt, produceert en verkoopt. Ideaal! Ik ben erg tevreden en krijg ook met regelmatig complimentjes van mijn klanten, omdat ze de windschermen zo mooi vinden.

Comfortabel buiten kunnen zitten met een windscherm

WindschermSinds dit jaar heb ik een eigen lunchroom met een terras. Ik vind het belangrijk dat mijn gasten comfortabel kunnen zitten, binnen én buiten. Op het terras is het natuurlijk goed vertoeven met mooi weer, maar toch staat er vaak wel wind. Dit zorgt ervoor dat mijn gasten niet meer lekker kunnen zitten buiten. Ik was dus op zoek naar een oplossing en kwam al snel op het idee om voor een windscherm te gaan.

Erg tevreden met het proces en eindresultaat

Iemand die ik ken was bekend met het bedrijf Xterior. Toen ze hoorde dat ik op zoek was naar windschermen heeft ze me doorverwezen naar Xterior. Doordat dit bedrijf windschermen zelf ontwerpt en produceert, is maatwerk mogelijk. Dit vind ik erg fijn! Op die manier kon ik een windscherm laten maken die helemaal voldeed aan onze wensen. Ons scherm was erg snel klaar en werd snel aangelegd bij ons op het terras. Ik ben er erg tevreden mee! Ook het hele proces is naar alle tevredenheid verlopen. De communicatie was vanaf het begin tot het eind top. Xterior heeft ons meegenomen bij elk stapje in het proces, waardoor het scherm precies is geworden zoals we het wilden.

Vriendelijk en een goed adviesWindscherm

Ben je dus op zoek naar een windscherm, dan raad ik de windschermen van xterior zeker aan. Neem eens een kijkje op hun website om een idee te krijgen van de windschermen die zij ontwerpen en maken. Je kunt ook eerst advies vragen door middel van telefonisch contact. Mijn ervaring is dat ze heel vriendelijk te woord staan en een goed advies geven.