Kliniek Veldhoven

Dankzij Kliniek Veldhoven durf ik mijzelf te zijn en dat voelt onwijs prettig. Al vanaf jongs af aan heb ik het gevoel dat mijn borsten niet groeide zoals bij een ander. Toen ik 18 was geworden waren mijn borsten klein gebleven. Weinig tot geen groei in en daar baalde ik behoorlijk van. Als je namelijk in de zomermaanden op het strand loopt, dan wordt je nagekeken. Althans, dat gevoel had ik altijd en daar wilde ik maar al te graag vanaf. Mijn vriend vindt mij prachtig zoals ik ben. Hij steunt mij natuurlijk ook met het maken van een keuze. Ik wilde graag grotere borsten!

Kliniek Veldhoven

Online terecht gekomen bij Kliniek Veldhoven

Zo ben ik op het internet gaan zoeken naar een kliniek die mij hiermee kan helpen. Al vrij snel was ik terecht gekomen op de website van Kliniek Veldhoven. Op de website van dit bedrijf heb ik voldoende informatie gelezen. Genoeg informatie wat mij heeft doen beseffen dat ik bij deze kliniek aan het juiste adres ben. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken. Een vriendelijke medewerker aan de andere kant van de lijn heeft mijn afspraak bevestigd. Als eerste krijg je een soort van kennismaking. Hierin kun jij jouw wensen bespreken en gaan zij zien of dat het haalbaar is. Vervolgens zal er een definitieve afspraak gemaakt worden wanneer de behandeling definitief plaats gaat vinden.

Zelf kon ik niet meer wachten tot het zover was dat ik onder behandeling kon komen! Mijn borsten zijn klein genoeg gebleven en het is nu tijd voor een grotere bh!