Leuk geboortekaartje

Het vinden van een leuk geboortekaartje wordt je erg gemakkelijk gemaakt door Kisscards. Je vindt hier namelijk echt unieke kaarten die je nergens anders koopt. Zelf ben ik erg blij dat ik deze site heb ontdekt. Er is tegenwoordig namelijk zoveel keuze maar alle kaartjes lijken op elkaar. Nu weet ik zeker dat ik een unieke kaart heb!

Leuk geboortekaartjeLeuk geboortekaartje zelf maken

Het mooie van Kisscards is dat je een unieke kaart nog persoonlijker kunt maken. Zij bieden namelijk eenvoudige software aan waarmee je je eigen kaart ontwerpt. Voeg bijvoorbeeld afbeeldingen of versieringen toe en verander de tekstkleur. Zo maak je echt een uniek en leuk geboortekaartje om de geboorte van jouw zoon of dochter aan te kondigen.

Ik zou Kisscards zeker aanraden

Ik heb zelf erg goede ervaringen met Kisscards. Onlangs heb ik hier een leuk geboortekaartje ontworpen voor mijn dochter. Ik ben niet zo handig met computers maar dit ging me erg gemakkelijk af. Wanneer je klaar bent, kun je gratis een proefdruk bestellen. Hier heb ik zeker gebruik van gemaakt, want je kunt dan kijken of de kaart goed is en helemaal klopt. Ik was in ieder geval erg tevreden met mijn ontwerp en de afdrukkwaliteit is erg goed.