Afgelopen maand was het wat warmer, waardoor ik mijn kast indook om mijn ‘heren leren jassen ‘ uit de kast te halen. Iedereen kent het fenomeen ‘tussenjas’ wel: de jas die je aantrekt tussen de zomer en de winter in. Toen ik op het punt stond om naar buiten te gaan barstte mijn vriendin in lachen uit: ga je daar in naar buiten? Die jas is versleten, dat kan echt niet meer.

Op zoek naar een nieuwe jas

Mijn vriendin weet veel van mode. Ze raadde me aan voor een leren jas te gaan. Via internet kwam ik terecht op de site van Versano, waar ik uit een groot assortiment precies de jas vond die bij mij paste. De site is overzichtelijk en biedt genoeg informatie om een keuze te maken. Na bestelling kwam de jas binnen, sneller dan ik gewend ben van een webshop! Ik ben erg blij met deze winkelervaring en zou Versano zeker aan mijn vrienden aanraden. De jas gaat nu zelfs al een paar seizoenen mee! Ik zocht een tussenjas, maar deze leren jas draag ik het hele jaar door.