Ik woon al jarenlang met veel plezier in mijn paleisje, maar toch vind ik het af en toe leuk om mijn interieur een make-over te geven. Daarom besloot ik laatst om nieuwe gordijnen Tilburg te bestellen, want die oude had ik al bijna tien jaar en dus werd het wel weer tijd voor een nieuwe frisse look.

Goede service en een nieuwe look in mijn interieur

Ik hoorde van mijn tante dat Das & Vlassak mooie gordijnen Tilburg in hun assortiment hadden, dus besloot ik hier een kijkje te nemen in de showroom. Ik werd uiterst vriendelijk ontvangen door een medewerker en nadat ik vertelde dat ik aan het oriënteren was op het gebied van nieuwe gordijnen, werd ik uitgebreid en kundig geadviseerd. Geen enkel moment had ik het idee dat ik onder druk werd gezet om iets bij Das & Vlassak te kopen (dat is iets wat me helaas wel vaker is gebeurd bij andere woonwinkels). Ik mocht eerst naar huis gaan om rustig na te denken en kon op een later moment altijd terugkomen, maar eigenlijk had ik mijn keuze al gemaakt. Ik heb dus diezelfde dag nog mijn gordijnen besteld en drie weken later werden ze al geleverd. Ik ben dus echt superblij met de service en de gordijnen van Das & Vlassak!