Heb jij ook wel eens van die dagen dat het je allemaal teveel wordt. De dagelijkse gang van zaken wordt gezien als een soort van routine. Je staat immers op om vervolgens naar het werk te gaan. Aan het einde van de werkdag ga je vervolgens huiswaarts om de rest van de avond andere taken uit te voeren. Uiteindelijk zul je merken dat omgaan met stress met de dag lastiger wordt. Zodra jij op dit punt komt, dan raad ik je aan om contact op te nemen met Praktijk Yugen. Ine de Blok weet immers als geen ander dat stress niet goed is voor het lichaam. Hiervoor heeft zij een geweldige behandeling waargemaakt voor jou!

Omgaan met stress, lastiger dan gedacht!

Zelf weet ik als geen ander dat omgaan met stress lastiger dan gedacht is. De dagelijkse gang van zaken werd voor mij teveel. Alles wat ik verricht had op de dag gebeurde maar voor de helft. Dit resulteerde in het feit dat ik op het werk alleen maar klachten kreeg in plaats van een compliment.

Zo erg dat ik mij ziek heb gemeld met enorm veel spijt. Ik wilde maar al te graag aan het werk zonder problemen! Maar dan moest ik eerst een oplossing vinden voor mijn stressniveau. Gelukkig dacht mijn werkgever maar al te graag met mij mee en heeft hij mij gestuurd naar Praktijk Yugen. Zelf is hij hier ook bekend en weet als geen ander dat dit wel degelijk werkt.

Na erover te hebben nagedacht wist ik het zeker dat Ine de Blok mij wellicht kan helpen. Baat het niet, dan schaart het niet toch? Met knikkende knieën heb ik hier een afspraak gemaakt en nog geen dag later kon ik de eerste behandeling ondergaan.