klein keukenblok van Perfecthomeshop

Weinig ruimte vraagt om slimme oplossingen. Veel dingen kun je al in kleinere maten kopen zoals meubels en decoratie, maar met een keuken is dat lastiger. Gelukkig is er nu een oplossing. Ga voor een klein keukenblok van Perfecthomeshop en je zult ongetwijfeld genoeg ruimte overhouden.

klein keukenblok van Perfecthomeshop

Waarvoor is het kleine keukenblok?

In principe is een klein keukenblok ideaal voor waar dan ook. Een plek waar een keuken noodzakelijk is en waar een klein keukenblok geschikt voor is hangt dus helemaal af van wat jij wil. Je ziet kleine keukenblokken vooral in:

  • studentenkamers
  • studio’s
  • vakantieverblijven
  • campers

Er zijn natuurlijk nog wel meer toepassingen te bedenken voor zo’n extra kleine keuken maar hier zien we ze toch het meeste voorkomen.

klein keukenblok van Perfecthomeshop

In een klein huis

Wil je in je studio of op je studentenkamer gewoon een eigen keukentje hebben? Je bent niet de enige. Een keuken delen met 8 personen is geen pretje. Met zo’n klein keukenblok kun je ook gewoon in je eigen keukentje iets klaarmaken, waar het lekker schoon is. Het grootste probleem met keukens in studentenhuizen is namelijk dat ze vaak erg vies zijn. Maar ook als jij pandeigenaar bent en studio’s of studentenkamers verhuurt dan zijn die keukens een goed idee. Een kleine keuken per kamer zorgt er namelijk voor dat de kamer meer waard is en je er dus meer aan kunt verdienen. Dat is natuurlijk mooi meegenomen als je een huisbaas bent.