Therapie

Psychotherapie in Schiedam of Vlaardingen gezocht? Ik, Machteld van der Heul van Therapie Van der Heul, ben gespecialiseerd in het behandelen van diverse psychische klachten. Mijn werkwijze is als volgt: niet jouw klacht staat centraal, maar jij. Mijn praktijk in psychotherapie Schiedam helpt jouw klachten op te lossen.

Psychotherapie Schiedam | Herontdek je eigen krachten

  • Geen wachtlijsten, voor zowel de intake als de behandeling niet;
  • Begin direct met het werken aan jouw toekomst;
  • Zeer persoonlijk contact door kleinschaligheid;
  • Ervaren psychotherapeut;
  • Groei en acceptatie van jouw persoonlijkheid;
  • Ontdek en ontwikkel je eigen krachten.

Ben je op zoek naar een goede psycholoog uit Schiedam? Ik ben een erkend psychotherapeut met alle bijbehorende certificaten. Maak een afspraak of bel me als je meer informatie wenst via 06 450 793 90.

Psychotherapie in Vlaardingen en Schiedam

Welke psychische klachten zijn er? Een paar voorbeelden: heftige angstgevoelens, depressie, onverwerkte traumatische ervaringen, burn-out, rouwverwerking en problemen met contact leggen. Hoe pijnlijk of confronterend jouw klacht en/of probleem ook is. Ik wil samen met jou werken aan een oplossing. Door middel van psychotherapie van een psychotherapeut in Vlaardingen of Schiedam.

Psycholoog in Schiedam: de werkwijze

Hoe ga ik te werk? Jij bent het beginpunt, de route en de bestemming. Zo verliezen we het einddoel niet uit het oog. We beginnen de psychotherapie in Schiedam met een kennismakingsgesprek. Daarin onderzoeken we waaraan jij wilt werken. Uiteraard mag je na het kennismakingsgesprek nog beslissen of je verder wilt gaan met de therapie.

Een behandelplan op maat

Daarnaast bespreken we de achtergronden van het probleem. Zodoende komen we met een behandelplan op maat. Daarin staat de doelen, hoe lang en onder welke voorwaarden. Tijdens de therapie werken we aan de doelen. De therapiesessies zijn een begin. Tussendoor werk je aan het eigenlijke proces: de toepassing in het dagelijks leven.

Relatietherapie in Vlaardingen en Schiedam

Naast psychotherapie behandel ik in mijn praktijk ook relatietherapie Schiedam. De werkwijze is deels hetzelfde: de focus ligt op jullie als mensen, niet op het probleem. Door middel van intensieve gesprekken en praktische oefeningen komen we tot de kern van het probleem. Daarmee hopelijk ook tot de oplossing. Hebben jij en je partnerproblemen in de relatie kom dan naar relatietherapie Vlaardingen.

Neem contact op voor psychotherapie in Schiedam

Nieuwsgierig geworden over psychotherapie in Schiedam en zou je graag meer informatie willen ontvangen? Dat kan zeker! Neem telefonisch contact met mij op via 06 450 793 90. Of vul het contactformulier in. Dan kom ik zo snel mogelijk in contact met jou/jullie!