Moet je een rooster maken en wil je graag weten hoe je dat goed kunt aanpakken? Het kan erg veel tijd kosten als je een rooster moet maken binnen de horeca. Wie is er wanneer beschikbaar, wanneer is het vakantie, wanneer wil iemand een vrije dag pakken, er komt iedere keer weer veel bij kijken. Daarom is het van belang dat je hier de tijd voor neemt en gaat ontdekken hoe je het jezelf gemakkelijker kunt maken.

 

Rooster maken voor de horeca

Binnen de horeca moet je vaak een rooster maken, maar wat kun je dan het beste doen? Wij hebben de oplossing voor je. Je kunt nu namelijk snel de beschikbaarheid van medewerkers zien voordat je het horeca rooster maakt. Je bespaart hierdoor veel tijd met het maken van een planning als je veranderingen maakt op het rooster is dat ook snel voor iedereen zichtbaar via de app. Je kunt eenvoudig en snel communiceren met elkaar en dat kan dankzij het online prikbord. Daarnaast kun je alle wijzigingen onderling regelen en dan worden deze ter goedkeuring naar de planner gestuurd. Geniet nu van de voordelen en de gemakken die je ervaart want je gaat hierdoor veel tijd besparen.