Schapen kleed

Een schapenvacht kleedje op de bank, een schapenvacht kleed op de slaapkamervloer, een klein schapenvacht kleedje op de kast met wat mooie decoratie… Ik. Ben. Gek. Op. Schapenvacht! Niet voor niets was ik als aanstaande moeder toen ik nog zwanger was op zoek naar een mooi wollen deken voor mijn baby. Heerlijk warm, zacht én ontzettend mooi. Die moest en zou ik gaan vinden voor in de wieg van mijn kleine meisje! Ik vond een wollen deken voor baby’s bij Woolskins. Hier scoorde ik ook een nieuw gaaf schapenvacht kleed.

Hoe bevalt de wollen deken voor baby?

Mijn meisje is inmiddels 5 maanden oud en geniet nu al net zo erg als ik van haar heerlijke wollen deken. Haar wollen deken baby gaat als het even kan overal mee naartoe en ze ligt er zó lekker op te slapen. Ik leg haar in de box op haar schapenvacht kleed, maar het kleed gaat eveneens in de maxicosi. Het schapenvacht kleed dat ik heb gekocht past hier ideaal in en kunnen we goed meenemen, zodat zij overal haar kleedje bij haar heeft. Ook leuk: Het schapenvacht kleed is ook heel leuk voor mooie foto’s van je baby’tje, omdat de wollen deken onder je baby een extra zacht en lieflijk effect geeft. Ik heb de witte wikkeldeken van 100% scheerwol later ook aangeschaft voor Evie en ben er echt zeer tevreden mee.

Ook wollen babykleding van Woolskins

Maar bij de handige wikkeldeken en mooi wollen deken voor je baby blijft het niet bij Woolskins. Dit merk verkoopt ook mooie wollen babykleding van 100% natuurlijke wol. En JA, ze verkopen ook die te schattige beren- en schapenpakjes van wol. Verder vind je hier wollen babykleding in de vorm van:

  • 100% baby alpaca broekjes
  • Vestjes van 100% baby alpaca wol
  • Overall broekje van 100% baby alpaca wol
  • Baby slofjes van Ecru 100% wol
  • Mutsjes van Ecru 100% baby alpaca wol
  • Wantjes van 100% baby alpaca wol
  • Baby alpaca deken

Alle wollen babykleding is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Ter ontspanning: wollen yogamat

En als je dan dacht dat je alles wel gehad had van wol, dan heb je het mis! Woolskins verkoopt zelfs verschillende soorten wollen yogamatten. Voor mijzelf zou ik nog wel een mooie wollen yogamat willen aanschaffen. Het liefst begin ik mijn dag mediterend op een schapenvacht kleed, dus zo’n wollen yogamat zal niet misstaan bij mij thuis! Hoe lijkt jou zo’n wollen yogamat?

Ik ben fan van Woolskins!

Goed, we kunnen duidelijk stellen dat ik echt fan ben van de mooie producten van Woolskins. Met menig product van deze webshop al een tijdje in gebruik, kan ik wel stellen dat Woolskins wollen dekens voor baby’s, het schapenvacht kleed en de wollen babykleding van een uiterst hoge kwaliteit zijn. Ik ben erg benieuwd naar de wollen yogamat en hoop dat ik jou heb kunnen helpen aan een leuk nieuw adresje voor al je mooie wollen babykleding of een kwalitatief goed schapenvacht kleed!