Vorkheftruck certificaat behalen

Als ondernemer in de logistieke branche weet ik hoe belangrijk het is dat mensen een vorkheftruck certificaat behalen. Dit is namelijk verplicht omdat er natuurlijk veel mensen op de werkvloer rondlopen. Veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel en op deze manier kunnen een hoop bedrijfsongevallen voorkomen worden. Zelf schakel ik altijd PTC Opleidingen in wanneer iemand een vorkheftruck certificaat moet behalen.

Vorkheftruck certificaat behalenErvaren instructeurs met veel kennis

Bij PTC Opleidingen hebben ze ervaren instructeurs in dienst. Zij weten precies hoe zij een veilige werkomgeving moeten creëren en brengen hun kennis erg goed over. Ze hebben zelf dan ook de nodige ervaring op de (vork)heftruck. Ik vind de opleidingen die zij aanbieden erg goed en het is ook prettig dat mijn personeel al binnen één dag het vorkheftruck certificaat kan behalen. Dit scheelt een hoop tijd en daardoor kunnen ze sneller aan de slag.

Ik heb al meerdere keren een individuele cursus afgenomen bij PTC Opleidingen. Deze cursus duurt dus maar één dag en alle belangrijke onderwerpen worden dan besproken. De cursus wordt afgesloten met een toets en als het goed is heeft de deelnemer dan zijn certificaat op zak. Ik heb in ieder geval nog nooit meegemaakt dat een deelnemer een onvoldoende scoorde na deze dag!