sexy catsuit

Je partner verrassen? Het is mogelijk op vele manieren! Je kunt speeltjes gebruiken in de slaapkamer maar je kunt ook jezelf mooi verpakken in een extra sexy outfit. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sexy catsuit? Deze pakjes zitten hartstikke strak en zijn bovendien vaak glimmend waardoor ze voor veel mensen onweerstaanbaar zijn. Catsuits zijn wel een geval apart en het dragen heb je enige instructies voor nodig. 

Voor dansers

sexy catsuit

Oorspronkelijk is de catsuit ontworpen als dance kleding voor dansers en die hebben over het algemeen een perfect lichaam. De catsuit is zo gemaakt voor de dansers dat ze vrij kunnen bewegen en dat ze kunnen pronken met hun bewegingen. Vaak zijn de catsuits gemaakt van elastische lycra of spandex stof. Dit is een strakke maar prachtige stof. 

Tips

Een catsuit is gemaakt om het lichaam te knuffelen, de stof moet rekbaar genoeg zijn zodat je je vrij kunt bewegen. Als de catsuit te strak is, kun je last van je lichaam krijgen. De stof gaat trekken en beschadigt misschien zelfs je huid. Dit is pijnlijk en onnodig. In dit geval koop je gewoon een maat groter, dat zou een oplossing moeten zijn. 

sexy catsuit

Let op: de catsuit benadrukt werkelijk elk deel van je lichaam. Heb je vrij kleine borsten? De catsuit zal zelfs dat accentueren en ze doen opvallen. Maar dat geldt dus ook voor je billen, dijen en cellulitis. Dat is nog een reden waarom het zo belangrijk is dat je de juiste maat kiest.