Sinds dit jaar had ik een nieuwe winterjas nodig en ik wilde dit jaar echt een goeie winterjas halen, dus ben ik gaan gaan kijken naar het merk Woolrich wat zeer goed werd aangeschreven door verschillende websites als een fijne en warmen jas. Woolrich is echt een merk wat zich focust op winterjassen en is dan ook een van de meest bekende merken.

Welke model wordt het

Woolrich heeft verschillende modellen dus je had een ruim assortiment wat heel fijn is omdat je dan uit veel verschillende modellen kan kiezen. Van mezelf ben ik redelijk lang en daarom ben ik gaan kijken naar de wat langere modellen die Woolrich in het assortiment heeft zitten. Ik kwam uit bij de website van Hans Voortman doordat een vriend van mij (die ook een Woolrich jas heeft) mij dit heeft aangeraden. Hij gaf aan dat hij het een hele fijne website vond en dat er toen ik graag een nieuwe jas wilde er een sale aan de gang was. Toen ik op deze website ging kijken zag ik dat er ook hier heel veel verschillende modellen in het assortiment waren. Ik heb eerst gekeken naar welke kleur ik graag zou willen hebben en ben daar uiteindelijk verder op gaan zoeken. Uiteindelijk ben ik voor de kleur zwart gegaan, omdat deze makkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Ook is het zo dat ik vind dat het bij een Woolrich jas die blauw is het logo mooier in de hals uit komt.

levering

Uiteindelijk had ik mijn Woolrich jas besteld via HansVoortman. Ik had het bij deze website besteld, omdat je het artikel binnen 14 dagen retour kunt sturen en het is uiteraard een gratis levering. De jas kwam binnen de vermelden leveringstijd binnen en ook was het heel netjes ingepakt en kwam het goed bij mij thuis aan. Ik heb de jas gehouden en ben er heel blij mee.