Yoga training volgen is nog leuker om te doen als ik dacht. Eindelijk heb ik mijzelf de tijd gegeven om dit te leren. Het was in het begin nog wat stunten maar dankzij de fijne leraar. Begin ik het allemaal nu aardig onder de knie te krijgen. Wanneer je de technieken doorkrijgt, gaat het allemaal snel. Hiernaar ervaar je wat de lessen doen met je innerlijke balans. Yoga training volgen is dus beslist aan te raden.

Yoga training volgen

Yoga training volgen en thuis verder gaan

Sinds ik de trainingen begin door te krijgen. Besteed ik thuis ook de aandacht aan Yoga. Ik voel mij zodra ik hiermee klaar ben totaal ontspannen. Hierdoor zit ik goed in mijn vel en ik kan de dag veel beter aan. Daarom ben ik zeer blij dat ik dit moment voor mijzelf heb gevonden. Ik ben een moeder van drie kinderen en ook heb ik een drukke baan. Dankzij yoga kan ik soms even aan alles ontsnappen. Ik keer even terug in mijzelf en kom weer als herboren terug.

Ik raad je aan om eens te kijken op de website, nl.tm.org. Hier tref je veel informatie aan over alle mogelijkheden et cetera. Bij deze wens ik vast veel plezier met het ontdekken.